Tuesday, May 31, 2011

World Tallest Indoor Tube Slide At Empire

wah kalau pergi Empire mesti nak tengok slider terpanjang ni...

minimum height requirement 110cm

queue here!




phew..risau perut buncit akan stuck di dalam kolong

mereka akan letak dan tolak kamu beralaskan guni

RM12 tak sampai 15seconds. ada berani?

Previous Post
Next Post

About Author

5 comments:

  1. cam bess tp menakutkan kat mana ni yer

    ReplyDelete
  2. Fuh... berpeluh tapak tangan macam ni... Masa landing cover dgn apa?

    ReplyDelete
  3. salam

    nak cuba gak la...tapi takut sangkut kat dalam tube tu camner nak keluar..kene panggil bomba nih :)

    ReplyDelete
  4. uish...nie kalau acu masuk confirm sangkut...heheheee

    ReplyDelete
  5. Posh; empire tower sebelah subang parade.

    azmask; takde cover apa, tapi ada org tunggu kat bawah.

    jinkamen; salam...payah gak kalau sangkut..hehe

    acu; boleh test dulu tanya..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.