Monday, May 16, 2011

Tin Edisi Terhad Kotex Luxe

perghhh sampai Kotex pun dah bungkus pad dalam tin. apa ko ingat makanan je pengilang/pengeluar bungkus dalam tin?

aku sebenarnya tak tahu pun. tengah merayau2 dalam JJ Klang, zcat cakap tiba2 je..." eh u tanak beli? dalam tin tu.."..lebih kurangla ayat dia kan..aku pun haaaaaa??

aku bukanla pengguna tetap satu2 pad di pasaran. aku rasa perlu tukar brand lain, aku tukar. tak dinafikan iklan kat TV tu buat aku terpengaruh jugakla nak main tukar2 ni. tapi tin Kotex ni aku takdela pulak tengok iklan dia...ke korang ada tengok?..





siap kaler oren pembungkus dia. lawa la pulak. apa? pad pun berkaler2..nak pakai pun sayang ni...ada yang pakai sekeping je dalam setiap kitaran..haha..

yang penting aku dapat tin limited edition. aku taktaula kalau superstore lain ada jual gak..cepat2 kawan2....mari beli tin Kotex Luxe ni. tapi kalau ko bukan hobi simpan tin, ko beli ko bagi aku buat kenangan...confirm aku ingatla...heheeee

dan yang lebih penting lagi, zcat yang bayarkan untuk koleksi tin kali ni..hehehe..
Previous Post
Next Post

About Author

6 comments:

  1. yer... saya pun ada tin ni... hehehehe. ingat nak simpan facial cotton kat dalam tin ni.

    ReplyDelete
  2. wah bekas tertarik aku pakai kotex nok...tp idak la obses ngan tin...amboi ko jeman beli...oppss

    ReplyDelete
  3. azmask, hehe tak tahu nak simpan apa lepas habis pad diguna..

    mimy; opsss..menyokong minat je mimy oiii

    ReplyDelete
  4. pernah tgk rasenya eri chan kat tv...cntiklah kotak dia...nk cr lah...

    ReplyDelete
  5. hanim; sila cari tau..nanti abis macam tin kellog's pulak

    ReplyDelete
  6. smpai arini tak jumpa tin2 cenggini.tin biskut byk la :(

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.