In Hobby

Koleksi Tin2..yang ada

 
tin terbaru. abang ipar bawak balik dari Turki
sebenarnya tak banyak pun tin yang aku simpan. nak dapatkan tin yang klasik susah. bukan senang. dan aku bukan jenis sanggup habiskan banyak2 untuk satu tin. senang cerita beli biskut dapat tin ok. beli tin semata2 untuk penuhi kegilaan pada tin tak mungkin.


tin yang sangat lama. dah jadi tempat isi stationery aku sejak zaman Uni.

Related Articles

6 comments:

  1. ko minat tin ke?? laaaaaa aku buang je nok pasni bg ko la

    ReplyDelete
  2. cntik tin dia..unik..suka tin yg no 2 tu..xpernah tgk pun..

    ReplyDelete
  3. dah cari tin conflakes aritu tp takde la :(

    ReplyDelete
  4. pasni nmpk tin mesti ingat eri-chan..hehe :)

    ReplyDelete
  5. hanim; tin tu laaaaaaaaama sangat. nak dekat 10 tahun dah..

    ratu; yer..sekejap saja..katanya limited edition sebab tu kena terus grab kalau ada nampak.

    mdt; haha....

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...