In

Happy Mother's Day Mak

ye kepada ibu2 diseluruh dunia, selamat hari ibu....

kepada kakak sulungku kak Dewi yang punya 6 anak kandung dan 2 anak susuan.

kepada kakak ke-2 kak Cupa yang punya 8 anak.

kepada kakak ke-3 kak Cuma yang punya 6 anak kandung dan seorang lagi telah meninggal dunia akibat kecacatan jantung.

kepada kakak ke-4 kak Ted yang punya hanya 3 anak. dia betul2 makan pil perancang..keluarga kami subur2 saja...

kepada anak buah sulungku Saadiah yang punya 2 anak.

kepada kakak2 iparku yang memberikan emak cucu2 yang ramai juga. risau korang muntah mengira anak2 buah aku yang dah cecah 45 orang ni. jadi aku tak mahu sebut semua..


especially to my Beloved Mak, Huda@Ideriyanis binti Ideriss, thank for supporting me in anything i like. i like to move it move it...i like it....

we share the same name..hehe...so we may have same attitude..

pelik juga kenapa aku yang pakai nama emak. mungkin sebab aku anak bongsu perempuan...hehe...

so untuk emak, yang tidak pernah putus2 bagi sokongan kepada anak dara dia ni, dalam apa jua bentuk pun...maka selayaknya emakku diberikan mahligai emas di Syurga. dan di dunia yang bersifat sementara ni, aku mampu berikan ini sahaja....;)



mak deserved better than this, tapi anak dara tua dia nak beli macam2 dengan duit gaji dia..hehe..

Related Articles

9 comments:

  1. best menjadi ahli keluarga yg ramai...
    makcik...selamat menyambut hari ibu :)

    ReplyDelete
  2. nama makcik very da moden la makcik!
    mmg sesuai ngan bag coach!
    beruntung makcik...
    saya pon x mampu nk beli coach sendiri makcik...

    ReplyDelete
  3. hepy mother's day buat mak eri chan..bstnya dpt beg coach...

    ReplyDelete
  4. rasp; penuh rumah kalau musim raya pose

    ina; achik mampu belikan untuk ko

    hanim; kasi mak bergaya sikit..asyik pakai beg pasar malam je..

    ReplyDelete
  5. bestnya makcik dapt coach..heheh selamat hari inu mak cik

    ReplyDelete
  6. aku pun tak tergamak belikan untuk diri aku sendiri...haha...

    ReplyDelete
  7. si kurus yang tak rendah; hahaha cer tanya cer tanya.....

    ReplyDelete
  8. kelas makcik pakai bag coach...hehehe selamat hari ibu

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...