In

My Rice at IOI Mall, Puchong

15th April test food kedai baru buka di IOI Mall, Puchong. My Rice namanya.. bolehla...layan jelah....mari...






kami dapat duduk di meja menghadap lombong tinggal



mexican what? RM7.90




ok lepas dah makan minum isi form feedback yang memang menjadi favorite zcat
kami makan sikit2 je sebab nak pergi gym FF di Klang.

Related Articles

3 comments:

  1. paling lemah nk tulis2 bg feedback tu :)

    ReplyDelete
  2. mcm best je restoran tu..ada akuarium mcm kat aquaria yg kat tgh2 tu...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...