In

akhirnya sampai gak i-City Shah Alam

aku ni dah lama menahan diri tgk kwn2 post pics diorg p i-city..mcm syok je ada lampu kaler2...aku nak pergi lama dah tapi taktau nak pi, nak pi dgn sape...last2 p dgn zcat...zcat jugak yg bwk aku jenjalan...naik apa? naik baby aku jugak..best kan keta aku..suka kan..suka...mengaku kan...

ok masuk ahad hari tu kena RM10 masa nak masuk parking yg dekat2 dgn tmpt tulah..so kupon rm10 leh guna nak masuk zoo or cold room. masuk zoo rm2 sorg kalau takde kupon. kupon leh guna utk 5 org. tp kalau dah guna kupon utk zoo takle guna utk cold room. kena byr lain. jd bincang2 kitorg masuk zoo la..kalau hari biasa tak silap RM5..so korg pilihla hari mana korg nak p..kekekeke...aku FOC~zcat lagi kena...

 nun nak jalan ke area lampu2 tu..rasa larat tak?
 batu menyanyi..giler seram..hehe



 yeay dah berjaya takluk jajahan baru..kekekeke

 dimanakah saya?
 doktor kuda tgh azab nak cek....
 jgn pergi i-city kalau nampak 2-2 makhluk ni kat sana..nanti kena geget
tata..nak balik dah..korg boleh dtg dah..6pm-4pg

Related Articles

6 comments:

  1. xpegi lagi..teringin nk pegi tp sbb darissa kecik lagi kan, mcm xsesuai plak sbb tmpat dia open..

    ReplyDelete
  2. i heard I-city skrg da impose entry fee eh?

    ReplyDelete
  3. mcm toyol kuning yg sesat mencari tuan baru!
    hahaahahaa

    ReplyDelete
  4. hanim; ermm baby taktau pepe kan..

    sani; aah kena bayar...bil letrik tinggi..kekeke

    mimy;aku sentiasa comel..kdg2 je comot..hahaha

    faryn; tak jumpa tuan baru..cukup tinggal tanda jajahan je..haha

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...