Friday, November 12, 2010

Pengantin Kecik

last thursday saje main2 kat FB nak tgk gambar2 yg neenaanuar amik. nak tengok kat TV LED 42 inchi..tak agak2kan...demand tu...haha..sekali jom...adoi..

aku pun pergila dgn ann ke rumah za...sebelum tu sempat menapau makanan ala2 nak buat pot luck...aku tapaula roti canai 12 keping. tamak kan..sebab aku tahu sure ramai yang datang...

tiba2 meja za penuh je...

kemudian za cerita pasal nak buat akikah untuk anak dia Airisy..barang2 dah beli tapi tak bungkus lagi..katanya sikit je...nak buat dekat2 nanti masa raya haji... kitorang ni nak menolong kawan je..za ni anak2 dia kecik2 lagi..kang tak mampu buat kang..hehe....

 maka acara masukkan gift pun bermula
 
 
dan kemudian masing2 terlongo menengok betapa kreatifnya video yang dibuat khas oleh Lee untuk anakanda yang tercinta...nantikan...
Previous Post
Next Post

About Author

2 comments:

  1. perantin comel nak akikah erk...wahh best kakza puna mmber cam giNik....sesama membantu....

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.