In

Pusing2 lapar..nak makan lagi..

owh dah sampai Sunway Pyramid..pusing2 kejap..tapi mood nak shopping takde..masuk JJ, Giant dan kedai kasut, kedai hardware, kedai Daisho yg rega brg semua RM5 dar jepun tu...dah penat nak makan lagi...sebenarnya nak makan sandwich....tapi...............

sangkut kat sofa krispy kreme. makan sekeping donut dan segelas air jus..

kemudian nak lepak kat starbucks kalau boleh..tak sedar diri kan...actually zcat nak jumpa wiwi kawan dia yg keja kat situ..tp mamat tu pergi tgk movie lak..haha sukati je mentang2la jadi manager kan..punyalah tulus ikhlas krew dia ckp, wiwi keluar kejap..sekali sms..kantoi..hahaha..

 ok ada sesuatu ke kat situ?
 starbucks cafe

aku dan enchik chomel.

Related Articles

4 comments:

  1. ukur guna benang jahit tepi yg gemok tu tau.

    ReplyDelete
  2. isk korang ni ke sunway pyramid jeee..haishhhhhhh

    ReplyDelete
  3. saya pun dah lama tak pi sana..hehe banyak yang dah berubah..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...