In

Mencari Hadiah Untuk Mimy

mimy kan nak kawen...nak belikan dia apa yang dia nak..demand kau..nak barang IKEA je...

tapi sebelum ke Ikea, kitorang pergi makan brunch dulu.


 layered tea
 nasi beriani ayam goreng crunchy
half boil egg ni tak order tapi diorang hantar..sengalkan..penat je bagi kitorang list apa nak makan..tapi aku bantai ok je..sedap yummy like crazyyy

lepas dah makan macam nak jadi ular sawa tu sambil jalan2 snap gambarla...
 aku suka aksi aku dan reen ni..hehehehe sorokkan kaki gemok

dlm ikea sempat lagi amik gambar kat area pick-up
dengan bakal pengantin mimy...

lepas dah shopping bagai..kitorang pun pergi wangsa walk pulak.. masukla Georgetown Kopitiam...aish macam2 daaa nama kopitiam sekarang..kalau aku buat kopitiam korang nak datang tak? aku nak jual cekodok ikan bilis+bawang, lempeng telor, half-boil eggs, nasi lemak, nescafe gold..hahahaha...berangan...

 white coffee
 rojak buah
hehe...nak jugak kan...

Related Articles

5 comments:

  1. anis Comei...anis comei....mana da GEMOOK lah..ishhhhh...tapiakn ....ikhlas cakap dalam PIC-PIC Nie u memang nampak MANISSHH skaLi..auchhhh..suka tau....hehehhehe

    ReplyDelete
  2. betu tu eri chan..sgt cntik anis nie...
    lepas satu kopitiam ke kopitiam lain anis n the geng pegi yer...

    ReplyDelete
  3. hanim; mesti berjimba dengan kawan2..hehe barula boleh gossip puas2..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...