In

aku dpt free show

sape tanak tgk free show kan? lagi2 kalau show dr artis pojaan hati. contohnya mcm tgk free show Faizal Tahir...umphhhh.....suara dahla jantan....uh uh uh best gile rasa mau lompat2 macam katak..

tapi itu masa kat karnival petronas dan AIM la...org bg free ticket..ni show yg aku nak citer ni takde tiket....

masuk je, duduk amik tempat order air. kwn aku siap makan...aku mintak carrot susu dpt carrot besa2 jek...mata pun melilau la sambil bebel..diorg mintak kuew tiaw tp yg sorg tak dpt udang langsung, yg sorg dpt kuew tiaw ciput jek..bebel lagi...kata bayar kan..eh tadi kata masuk percuma..memangla..kedai makan..

sekali depan2 aku nun jarak 2 meja adalah minah pakai skirt pendek duduk ala2 ngangkang. yg kawan aku ni keji nak tgk dia pakai panties ke tak..aku lak tak nampak sebab minah tu kulit dia gelap sikit..tang part tu lagi gelap...hadoi....pastu kawan aku ni port dia duduk tak direct mcm aku asyik tertoleh2 jek..dah teman minah tu asyik tgk meja kitorg balik..kena daring beb...nasib takde yg main daring2..hahaha...

kesimpulan~ceh mcm buat karangan form 5 lak...kalau pakai skirt pendek yg cover bontot tu je bila duduk kat kerusi makan, rapatkan peha montok anda..kang tak pepasal ada yg horny ketika tengah makan tengahari!

Related Articles

6 comments:

  1. blog walking...

    mmg skrg ni rmi gadis remaja suka pki cam ni, skirt pendek, mungkin trend kot, klu kita lihat anak2 cina lbh daring... skirt pendek dgn baby t-shirt ketat... klu nk tayang semua baik x yah pki apa2 kan... :)

    ReplyDelete
  2. tak senonoh btl..selera tak makan? :P

    ReplyDelete
  3. la igtkan tgk artis rupenya free show lain yer..x malu ke org yg pakai skirt tu..

    ReplyDelete
  4. hahahaha...duduk rapat rapt jangan renggang rengang...free show best wooooooo

    ReplyDelete
  5. rezeki jangan ditolak. musuh jangan dicari.

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...