In

Abu Cafe

lepas dah ronda2 dlm sunway pyramid, nak makan lagi..lapar la...2-2 pun lapar..2-2 pun suka makan..jom keluar dari sini pergi tempat lain...sekali... pergi shah alam kau...


 murah2 je rega dia
 dalaman
 luaran
 roselle utk zcat
 kuewtiaw ladna special utk saya..sgt sedap..mesti dtg lagi makan..cuma udang dia kecik la...
kedondong utk saya
actually aku mintak TANPA asam boi, dia bg jugak...

zcat mintak soto.tp dia tak puas hati ada bihun tp dia makan jugak..budak yg amik order pun satu, sambil2 amik order mata melilau tgk fasha sandha kat TV3 time tu citer apa tah...

nasib ini kedai kenalan dia so dpt RM15 je byr semuanya..

Related Articles

2 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...