Thursday, November 25, 2010

Spring Potato at APSC

okay dah lama nak update pasal makanan ni tapi tak buat2 jugak. sekarang nak cerita. di Ampang Point ada gerai spring potato di tingkat 3 atau R- rest, relax, release...ehehehe..
 ok sila besarkan gambar kalau nak puaskan hati
 dengan cheese RM4
 sangat panjangggggggggggggggggggggggggg 
(terus hilang kesopanan dan kesusilaan saya...)
tukang belanja. nama dia en hambali. hehehe..tengok2 kat jari dia paw kita balik.  yang kat belakang kecik je tu en zainol. pekerja Nadin yang berdedikasi..hehehe.. lain kali belanja saya lagi ok..saya suka makan..
Previous Post
Next Post

About Author

6 comments:

  1. sedapnyer tengok ko makan yang panjangggg tu hehe

    ReplyDelete
  2. meh join aku makan cheese kek.. :) baru buat smlm..

    ReplyDelete
  3. yummy yummy....nganga jgn tak nganga...

    ReplyDelete
  4. posh; sedap....

    MDT; kau mmg..simpan tak utk aku? aku tuntut esok..hehe

    rasp; nganga....jgn kejang mulut dah..haha

    ReplyDelete
  5. selalu nampak benda tu, tapi tak penah pulak nak membelinya

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.