In

Restoran Sri Nikat - Hulu Langat

3 Nov pergi makan lagi..ni pun invitation dari Za lagi..hehehe..aku kan pantang..org ajak makan je nak ikut..padahal time tu dahle migraine tak hingat...siap amik ubat ponstan tu..kaler kuning.MOTIP?

elok je dah ok, awien & rudy dtg jemput aku..pastu amik neena anuar plak kat blok sebelah2 umah aku je pun diorang duduk..kan senang...

pastu tunggu Lee & Za kat depan carrefour ampang..then kitorg gerak secara konvoi..sangatla kan padahal 2 keta jek..geng2 blogger lain tak dpt ikut sbb esok kan kamis still keja..suka suki je nak p makan kan...kira hape esok keja..hahah

perjalanan punyalah jauh kurasakan..ting tong dlm keta dgn jalan mcm ular kena palu..1 jam kau...
faham tak? selasa diorg nak rehat...pergi shopping pizza..puas dah mkn ikangggg
 gembira walaupun kepala nyut-nyut..masa ni tgk perutla...leper je
 kitorg makan kat port atas kolam..feeling romantika beramai2
 aku dgn neena posing kejap sementara tgu ikan2 dtg menyerah diri
 kan kalau titibe piranha lompat..ngeri tuu..

 meja kosong
sirap limau sampai..manis..sgt sedap..tp sblm tu aku kena telan pil dulu daa ada sejag air suam gak

 ikan talapia dan ikan patin dan ayam goreng
 awien hidangkan nasi..lapar dah ni..ada org tak mkn tengahari nak simpan perut..tp bukan aku tau...
awien, bg byk sikit boleh tak?
ok aku tak pandang kamera dah..ikan ni lagi menarik dr tgk muka rudy dan anuar

 ikan talapia ni manis isinya..langsung takde rasa hanyir
 lidah dia..
 
 habis licin...kitorg bedal...
 duduk sipi2 je atas ni..perut dah kenyang. berat dah bertambah kan..
 nak balik dah..dari jauh masih dgr org karaoke rock kapak..hehehe

kitorg byr sorang RM19.30..jom..aku cdgkan korg pergiiiiiiiiiii..
2 ikan talapia
2 ikan patin
1 pinggan ayam goreng
2 jenis sayur
2 jag air sirap limau
1 jag air suam
nasi 3 pinggan besar

 yeay!! kenyang Alhamdulillah
kiri-neena, aku & rudy
kanan-nuar, za & lee & awien
pic by nuar*motip letak kasik mimy, ann, bonda pepel & ienaachik jeles

pic campur2 kat atas dr iphone4 za & SE aku yg dah berkurun tu~motip?

Related Articles

4 comments:

  1. hebat u tahan migrain tu sis..
    kalo i dah melepek dah...
    tapi mmg murah laaa the food!

    ReplyDelete
  2. rasp; sila pergi..bwk semua family u..mmg berbaloi2..

    ReplyDelete
  3. eri migrain yer...mmg teruk kalu mograin tu dtg sbb sy tgk kak ipar sy..eri kene kurgkan minum bnda2 berangin..mcm nes n teh...

    xpernha dgr pun sg nikat tu...sy suka talapia tu...

    ReplyDelete
  4. jeles la sgt...sentap **...next time sila bawa ke sini

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...