In Hobby

J-Co Donut Again! & Harry Potter & The Deathly Hollows Part 1

he knew what i like. hihi..lets eat doughnut together-gether...after all misi sebenar kitorang berdua nak tengok wayang. tapi disebabkan zcat nak tengok Harry Potter sahaja, maka kenalah beralah. makan dulu la..lapar kan dah puas jalan-jalan.


muka paling CHOMEL! saya suka awak!

ikutkan zcat nak balik je lepas ni tapi aku pujuk dia pergi cari tiket lagi. Alamanda? KLCC? Wangsa Walk? Capsquare? last2 pergi Summit. dapat tiket akhirnya. yang paling best sebab beratur jam 8:27pm seat semua dah hampir sold out dan tinggal reserved je. then gadis penjual tiket cakap 8:30 pm kami jual reserved seat. wah...beratur lagi sekali..demi kan.....akhirnya dapat seat paling best. tengah2 no H11 & H12. yeay...ada orang mesti suka sangat2 akhirnya..

tapi sebelum masuk jam 9pm kami pergi main game di arked. hehe..zcat sebenarnya nak main pool sejak di pavilion lagi tapi aku tak mahu main sebab tak reti..kang ada yang kena babap dengan kayu pool kan...tengok cerita punyala syok sedar2 dah jam 11:30pm. memang menarik sequel kali ni..lepas tu pergi sambung main game di arked lagi sampai token habis guna..

arghhhh letih..hari sabtu yang panjang.....
dari Koyan jam 1030am dengan Imran. lepas tu hantar dia ke Kg Baru, KL. 
jam 2pm di BK5B ambil zcat nak lunch bersama2...hehe 
sampai rumah sendiri jam 1245am pagi ahad okay...
tak kisah..yang penting dapat meluangkan masa bersama..hihihi..

Related Articles

5 comments:

  1. saya plak suka tgk awak berduassss chomels!
    bestnya dah layan harry potter...
    me bila nieeeeee.....nak gak....

    ReplyDelete
  2. penuh xtiviti awk eri chan....xpe, betul yg pnting dpt luangakn masa bersama...

    ReplyDelete
  3. lurve donuts + ice blended. delicious!

    owh. pic yg itu mmg CUTE :D

    ReplyDelete
  4. ooo ramai peminat donuts!!!

    rasp; sila tgk ajak en suami.

    purple; kata dah habis pantang..pergilah makan..

    hanim; ye masa meluang seminggu sekali je..

    belle; lurve them so much..
    TQ ^o^

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...