In

Penangan Air Tangan Mimy Hamid

Last Saturday aku ke Masjid Kg. Baru Ampang ziarah jenazah arwah ibu kawan di ofis, Lyn. jumpa lelaki comel. jatuh cinta terus dengan bulu mata dia. ok dia kecik..ye aku bukan pedo...ni Ikhwan anak JJ kawan seofis yang turut datang ziarah. 

kemudian lepas dah selesai mayat dikafankan, aku pun balik rumah. mandi lagi sekali..insaf tengok orang meninggal. arwah baru je 55 tahun..

bersungguhla nak menyapu foundation
kemudian aku bosan tunggu zcat nak pergi pa'tho kan. aku pun main2 pakai mekap...tunggu punya tunggu katanya 5:40pm baru sampai..argh..aku pun apa lagi gerak ke rumah Mimy nak ambil Stage yang dikirim...lagi stage..laaaaaagi...

aku sampai rumah Mimy setelah bertarung jammed di Flamingo selama 30minit..siapa tinggal kat Ampang, tahulah keadaan bila orang bersesak2 nak balik kampung, yelah cuti sekolah dah start..sejam kemudian baru sampai tengok Mimy tengah masak2. ok bagus..aku pun dah lapar..


rela drive nak makan free

menarik je warna walaupun ringkas

habis sepinggan..dah masa masuk kat mulut terus rasa pijar...ehem..Mimy ni nak bunuh aku dengan cili ke? katanya letak 1 setengah senduk cili untuk menggoreng makan 2-4 orang..nangis aku..

sedap..tapi pedas dah melampau tak rasa aroma ni...sampai laki Mimi cakap kalau 3 hari makan berturut2 rasa macam ni boleh mati! adoyai...statement laki...

sedaps

kerana kepedasan aku campur spaghetti goreng dengan rebus, taruh kuah.ha puas hati makan

Mimy tak bersalah



next time masak untuk aku lagi yek...;P


Related Articles

4 comments:

  1. stage lagi???mmg tegar... :) tu make-up2 kai stage ke...?cantik...sweet je...wah nok mimi..mi tu nampak sedap...aku ske pedas..

    ReplyDelete
  2. ratu; stage la...harus pakai kalau dah beli. rasa foundation boleh cepat abis jadi weekend je pakai..hehe..

    mimy masak pedas gile ko tau tak...menitik air matala....

    ReplyDelete
  3. heheheh..ko dtg main terjah tu tertumpah 2 senduk..boleh tak alasan...lagipun laki aku suka pedas takpedas kang tak makan..sentap bini nanti...nok pasni ko dtg aku baut nasi goreng tomyam lak..bila bila...tunggu mak aku balik kg..heheheh

    ReplyDelete
  4. mimy; oklah kali ni aku bwk zcat lak..kang bebel lagi tak bwk dia pergi rumah kwn2..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...