In

2nd Time @ TGiFriday, Wangsa Walk

yeay makan lagi....
dessert ni last sekali tapi sengaja aku letak atas sekali..ahahah. mini oreo RM4

silalah ke TGIFridays. tapi....................aku sukakan Chilli's lebih2 laaaaagi

hot chocolate RM8.50

yang 4 segi tu makaroni cheese. memang awesome la!

nachos ni failed bagi aku berbanding Chilli's. tapi aku makan banyak.hahah sebab aku dah puas makan roti kat rumah

nasi ni sedap. tapi makan ayam memang bosan
apa2 pun thanks to my friends, Ann, Mimy & Reen sebab belanja aku makan...ok aku kan sengkek tapi sebab Reen nak jugak makan kat sini sempena besday dia 26hb August ni. total semua makan..(gambar banyak kat kamera Ann) RM153.++ tah...tapi aku bayar RM5 je. ok ..ok..lain kali jangan bawak orang sengkek makan..tapi sebab kasih sayang kuat..mereka2 ni ajak jugak aku makan....hey Jumaat cepatlah datang....nak duit gaji...;p

Related Articles

9 comments:

  1. dedua pn tak pnh masuk.lg kesian.takpe...tu la namanye setia kwn...

    ReplyDelete
  2. rezki namanya....
    saya tak pernah ke chillis...

    ReplyDelete
  3. Syukurlah ada kawan2 yang sangat 'menyokong'. :)

    ReplyDelete
  4. ko memang saja kannn nak bubuh gambaar yg first tuu.. dan dann perot aku berkeroncong skg nie beb! uhuhu...

    ReplyDelete
  5. sajer tawww nampak OREO yang tak menahan tu

    ReplyDelete
  6. apa lgi pasni ko belanja sahuran plak..hehehe

    ReplyDelete
  7. Bukan nak sengkek selama-lamanya.. Betul tak.

    Masa dah ok nanti jangan lupa kawan ok laaa...

    ReplyDelete
  8. ye..tak boleh jadi kacang lupakan kulit...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...