In

Deko; LAIVA TV Table

dah alang2 pergi Ikea..macam2 benda nak kan...tamak...tamak...tapi kalau pandai bajet mana boleh cakap tamak kena cakap..pandai berjimat nak beli harta..hehe..

aku ingat nak tukar juga meja TV aku..meja TV aku sekarang agak tinggi. kalau lepak2 sambil baring2 kat lantai tu kena dongak sikit..mahu letih leher ko.

ini aku pasang sendirila, tak macam sofa tu. mahu kena 5% lagi..kuasa aku nak bayar..lagipun aku memang suka bab pasang-memasang ni. ada unsur2 kepuasan bila benda tu menjadi seperti yang sepatutnya..kalau takde lampiran cara pemasangan..terkial2 jugak kan..hehe..

marilah membuat meja....
skrunya banyakkkkkkk...
dah siap pun...hehe
masa ni aku tengah fikir nak tukar tak meja TV aku tu...hmmmmmmm
akhirnya aku wat meja kopi..hahahah...sekali boleh letak laptop aku..sekarang dah ada sofa baring jelag tengok TV kan tentu tak kena dongak2 dah..hehehe
rumah aku ni memang hampir keseluruhan perabot kaler coklat takpun light coklat..ha kan...senang...langsir je tak fikir kaler apa patut beli..cer bagi cadangan..langsir sekarang ni aku dapat hasil ihsan orang2 sekeliling aku masa mula2 pindah dulu..sampai laaa ni aku tak tukar2..mak pun asyik tanyaaaaaa je...sabar mak...gaji lambat lagi ni...gaji korang bulan ni dah habis ke??????

Related Articles

12 comments:

  1. gaji dh slamat sodakolloh dah... hehehe

    ReplyDelete
  2. langsir cari kale putih ke...atau kuning air...seri skit...

    ReplyDelete
  3. ina; copeknyaaa..

    ratu; kuning sentiasa dihati....hehe...ok ok..akan difikirkan

    ReplyDelete
  4. Sesuai gak eh, jadi meja kopi. Kat bawah bleh susun majalah atau paper.

    Kalu banyak coklat, try kaler hijau pun masuk gak tu...

    ReplyDelete
  5. sama la.. perabot kat rumah tu pun byk kaler coklat.. pikir senang nak jagadari kekotoran tangan anak.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. sesuai pulak jadi coffee table...santek..

    ReplyDelete
  7. mimy; yang ni harga RM28.

    posh;actually meja TV ni ada pasangan2 dia tapi boleh beli lain2..jadi aku malas nak beli semua, ambik meja cukupkan.

    ReplyDelete
  8. wa...raya sakan eri chan tahu ni..semua baru2...langsir?mgkin ciklat cair ke.....ala..sy xreti nk matching2 kan...

    ReplyDelete
  9. hanim; beli bukan sebab raya..sape nak raya rumah org bujang weh....dah tentu bagi biskut tunjuk je...hehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...