In

Citta Mall, Ara Damansara

ahad lepas ke Citta Mall sebelum buka puasa di Muara. saja jalan2 tengok new shopping complex. dah lama kan tak mallhoping. 

parking buat masa ni free. jadi kami cari parking paling dekat dengan pintu masuk. semestinya di tingkat bawah sebab hari beransur gelap.

keluasan Citta Mall ni macam Wangsa Walk. tapi terlupa la pula siapa pemaju dan owner bangunan ni. masih baru jadi tak ramai pengunjung. 


lift bercermin..

banyak lagi shoplot yang kosong

luas sangat foyer kan
apa pun ada jugakla hiasan raya. petang tu kami layan tarian tradisional moden
 jom pergi wee..wee

tandas amatla bersih, sebab amatla baru...ok next visit 2-3 months tengok ada perkembangan tak Citta Mall ni.
sebelum keluar kami ke Presto untuk beli juadah buka puasa sebelum makan seafood. entry dah buat sebelum entry ni.hehe

Related Articles

5 comments:

  1. uiks..dh bkk ek citta mall nih..ada cinema kan kt sini?:-)

    ReplyDelete
  2. JMR; MBO jek..

    Posh; apa lagi dah dekat je dengan area damansara

    ReplyDelete
  3. babe, ada cara tak nak pegi Mall di guna public transportation?? If u tau, may be u could help me to get there.. Many thanks.

    ReplyDelete
  4. c.t.m. zainal, tak nampak pulak bas hari tu. kami pergi naik kereta, masih free parking. tapi memang ada kawasan perumahan berdekatan. maybe ada taxi.

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...