In

Hadiah Dari Nuffnang

biasala, mesti korang dah biasa dapat kan..pulak2 yang tegar memblog. aku ni dapat 1 entry 1 hari pun kira baik dah...hehehe..

masa dapat email dari nuffnang terkejut jugak. tapi seronokla kan..hahah kali pertama weh...tapi nak ambik tu time tak kena. macam kena ambil cuti khas semata2. jam 9-6 petang di ofis mereka dekat dengan jalan Doraisamy yang popular dengan sup2 dan..budak2 disko di waktu malam. meriah ye.

jadinya zcat la tolong ambilkan. terima kasih dan beruntung kawan dengan zcat ni..hiihi..timing beliau kerja bukan macam office hour, punch card bagai. yang penting handphone mesti canggih nak jawab segala emel client...alangkah freedom nya kan. tapi aku pun freedom apa...takde orang ganggu tanya pasal IT memalam buta...hehehe..
valid setakat 31 august 2011

okla dapat tiket mestilah gunakan. 4 keping.
ah harus pilih hari yang sesuai untuk tengok.

maka pada hari mc last week, badan yang masih weak dan pening2 alam selepas makan berbijik2 pil dan telan ubat batuk, kitorang pun pergi capsquare. nak tengok harry potter part yang last, tapi kata budak di kaunter esoknya baru boleh guna. big movie 2 minggu baru dapat tengok. ehla baru 13 hari langsung tanak consider. katanya boleh tengok filem hindi. oh tidakla. nak tengok hana tak pulak ditayangkan. pelik betul aku. akhirnya zcat beli tiket harry potter seorang RM9 sebab hari rabu kan. layan je sebab dapat seat best orang lain kan kerja..hehehe..

malam tu pergi wangsa walk nak test tengok hana jugak2 guna tiket free ni..timing tak sesuai sebab aku kena berehat kan. last2 tengok Larry Crowe lakonan Tom Hanks & Julia Roberts. layan....tapi masa kat kaunter tu saja tanya filem apa boleh tengok guna tiket ni, budak tu cakap semua boleh kecuali Captain America. eh marah betul aku tau tadi tengok Harry Potter free2 je...kenapa tak sama ni.....TGV ni...cer citer..cer citer....

anyway baki lagi 2 tiket na tengok filem apa ek...Hana tu macam menaggil2 pulak..heheheh...

Related Articles

10 comments:

  1. best giler, bile pulak saya nak dapat complimentary pass tu.. huhu

    ReplyDelete
  2. Birthday kakcik bulan ni - agak2nya ada ke nak dapat tiket free ya? (macamlah biasa sangat masuk panggung wayang!);-)

    ReplyDelete
  3. uit! jelesss aku taww.. camne ko leh dpt hadiah special dari nuffnang nie.. aku tak penah dpt pun lagi... ceciterr.. ceciterrr camne ko leh dpt tu... ehehheee....

    ReplyDelete
  4. zcat nie keja lebih kurang cam dedi amani la...tapi aku yang stress..malam2 kat umah pun kena standby...pagi2 hari time2 sebelum subuh pun ...kena call..server down....wat the btoi la...

    ReplyDelete
  5. saya belum guna lagi tiket free tuh..

    ReplyDelete
  6. bila turn aku nanti aku suh megat pegi la...lokasi zcat dah pegi kan..huhu senang la nak cari

    ReplyDelete
  7. delarocha..nasib badan jek dapat ni..

    kakchik, mebi dapat kot...tunggu email dari diorang la...

    neena; eh tak pernah dpt? bukan kau lagi tegar ke dari aku? kekekke...ala nuffnang sian kat aku kot, aku punya iklan tak sampai2 3 bintang tau..2 bintang jek....

    pepel; oh ye ke...tulah kdg2 tgh keluar dia pun kena baca2 sms client mintak tlg...hihi..nasib je tak kena pergi site...kalau tak dgn aku sekali pergi..

    azmask; pergilah bila free time..

    mimy; aah senang jek nak cari bila dia pun dah tunjuk kat aku ofis tu masa pekena sup power hari yg sama..

    ReplyDelete
  8. tahun lepas pun sy dpt eri chan..bagus nuffnang xkedekut bg tiketkan...

    ReplyDelete
  9. itulah hanim masa tahun lepas baca blog awak dpt tike free ni. best kan...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...