In

Shopping Raya 2011

hari ni pergi bawak mak jenjalan. sebabnya esok mak nak balik kampung dah. tak tahu bila lagi mak nak datang balik. jadi aku bercadang nak belikan beliau apa yang beliau mahu.

ke Wangsa Walk seperti yang Mimy suggest, tapi takde apa pun yang menarik. adalah baju murah RM109. macam cantik je tapi belum ada hati nak beli. lepastu singgah masuk dalam lane baju2 cantik..apa nama lane tah...okla tengok fesyen2 baru tapi still takde hati. last2 keluar pergi JJ Setiawangsa.

sampai2 je naik terus tingkat 2. nak tengok baju katanya. tapi nampak deretan beg2 tangan. mak pun dah start belek2 dan berkenan..tapi letak dulu..jalan......

kemudian dah jalan2 jumpala baju untuk mak..ambik...sebab mak ni style suka pakai jubah2..tapi jubah2 semua panjang..last2 aku beli maxi je...boleh pakai dengan seluar panjang..

aku kenan baju kurung yang berbunga2 timbul. adalam dalam RM139..punyalah belek2 tapi tak beli jugak..malasnya nak try...

last2 pergi balik tempat beg sebab memang nak beg yang dia belek tu. ok ambik...kemudian mak nak belikan baju2 tidur untuk cucu2nya tapi aku cakap tak cantik..hahaha..terus tak jadi beli...last2 belikan baju t-shirt kolar untuk abang aku..

pusing cari seluar panjang untuk mak tapi tak jumpa yang berkenan. mak ni jenis malas cuba dia rasa muat dia ambik je.....oh karang tak muat bagi je orang...owh ni sentap ni..dah belikan nak bagi orang lain pulak....tak boleh..tak boleh...

akhirnya tak beli seluar dan  balik je...sempat singgah 99 speedmart kat area rumah aku dan beli berbotol2 air minum. kat sini murah2 la barang2 dia...aku suka shopping air..hehehe..

balik rumah, lepas solat..mak pun tidur..aku jugak yang tak mengantuk2...hah cover 2 blog aku..BW la..aish....sambil sempat masak agar2 buah...heeheheh

@ratu, aku upload gambarla lepas kena komen..hehe..

ha nasibla blur2 jek...RM59

beg mak berkenan ni RM199.00 tapi diskaun 50%

mak suka sebab banyak poket2 dan ruang dalam beg..boleh bubuh macam2..sudahnya beg coach yang aku belikan dulu tu jadi milik aku la..lalalalala..mak tanak..

Related Articles

10 comments:

  1. malam ni la aku pi beli baju melayu megat weeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  2. ratu; dah ada gambar ok..hehe

    mimy; nasib org berpasangan...aku ni tak senang duduk gak teringat baju tu..

    ReplyDelete
  3. wa...sakan makcik raya ni..siap handbag baru..cntik!...

    ReplyDelete
  4. kita belikan dia tak mo..biar dia pilih senang.

    ReplyDelete
  5. ehehe...baru besssssttttttttt ade gambar macam2 :)

    ReplyDelete
  6. ihsan ariffin; beli waktu diskaun je

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...