Sunday, August 14, 2011

Hadiah Dari Cik Yuyui

ah dah sebulan harijadi masih ada hadiah...apakah?

actually cik yuyui ni bagi duit suruh aku beli apa2 yang aku nak. jadi pencariannya agak lama....

jadi semalam pergi Ikea ada misi khas cari benda yang mahu...

aku mahu curtain railing dengan tea pot. tapi aku jugak nak sofa jaminan 10-25 tahun dan boleh tukar2 sarung. aku memang agak tamak sikit. nasib pergi dengan mak jadi aku kawal diri. tapi apa yang aku nak tu mak sokong....jadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......

brand nama RIKLIG
lihat semua
penapis teh/kopi
ok thanks cik yuyui...rega ni RM49
 rancangan beli sofa dengan curtain railing tu kena tangguh sebab.....aku tak bawak duit lebih..kekekek..tapi dah pilih apa yang berkenan.

bahaya ada sofa...boleh jadi couch potato nanti..heheheh
Previous Post
Next Post

About Author

6 comments:

  1. ada sofa best gak nok melepak umah ko tak henggat la

    ReplyDelete
  2. tak kisah je....sila sabarkan mood diri nak lepak2 tu...hahaha

    ReplyDelete
  3. Kalu dapat sofa tu, harus tak keluar rumah gamaknya. Berlengkor jer lah keja nya eh? heheheh

    Ramadhan: Ucapan dan Kad Raya...

    ReplyDelete
  4. bila nak buat makan2 lagi, boleh lepak atas sofa baru pulak.

    ReplyDelete
  5. duduk atas sofa baru sambil nonton tv baru dan minum air kupi yang di bancuh dalam bekas baru..

    ReplyDelete
  6. hehe tak sangka pulak korang menyokong aku beli sofa ye....ish ish..harus beli la mcm ni...cuma waktu je bila tah....

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.