In

Berbuka Di No 10

aku dah lama tak jengah family angkat aku. rasa2 sepanjang tahun ni aku tak pergi. jadi ahad takde hal, aku pergila..mula2 call dulu...kang titiber diorang takde pulak naya kat aku..hehe

so selepas asar baru aku bertolak. dekat je pun..kajang nun.

aku sampai sana. mak pun dah masak2...kawan aku si fairuz tu pun masih dengan baju kerjanya. apa kerja? di hari ahad? nasib lecturer  PJJ. nasib aku buat kira2.. 5 hari je....nasib ada psp boleh bunuh2 orang..eh..

ok apakah juadahnya?...

ikan siakap masak 5 rasa..ha kan pelik...

ikan siakap masak 3 rasa..normal..
 
mee goreng udang

agar2

air jagung fresh

kashfi budak hyperaktif. tapi bila aku dok snap2 gamba makanan dia pun titibe jadi baik

murtabak

ok aku bawak pissang je. sebenarnya aku dah ambil tembikai kuning lepastu aku tak timbang, jadinya terpaksa aku tinggalkan dekat cashier. last2 aku pergi kedai runcit je beli RM4.20. banyak gak ek..

Related Articles

7 comments:

  1. meriahnya menu kat umah mak angkat awk....paling mengancam mee goreng udang tu...nyum nyum

    ReplyDelete
  2. air jagung tu buat anak tekak ku bergelora

    ReplyDelete
  3. Ikan 5 rasa dan 3 rasa tu nampak sama - cuma gambarnya satu terang, satu gelap! :)

    ReplyDelete
  4. pisang tu letak dalam peti, pas sejuk baru makan... wahhh sedapnya.

    ReplyDelete
  5. hanim; memang sedap tapi makan sikit je sebab nak ratah ikan...hehe

    ann; memang sedap air tu nok..tapi se-jag je...ada air oren sebekas besar tapi lupa nak snap

    kakcik; ikan goreng...kuah dia asing2 masak. lepas goreng...ikan tu kena siram dengan lain2 kuah heheh

    azmask; haa? letak dlm peti ais? tak pernah dgr..

    posh;...sila goreng..heheh

    ReplyDelete
  6. syoknyaa!! bila nak ajak saya berbuka pulakkkkk!!

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...