Monday, September 19, 2011

Jamuan Birthday & Aidilfitri di Rumah Pepel

aku selama ni dok mengomen blog pepel ni. dia seorang yang lawak bila menulis entry blog. dari amani dikandungkan sampai dah setahunla si amani tu sambut birthday 17th September lepas, aku masih follow blog dia. tag word dia paling lucu ialah...HOKE..aku pasti gelak kalau ada perkataan tu dalam entry  dia..hahahha..

oklah aku agak kelam kabut pergi dan balik. rupanya rumah dia dekat je dengan rumah mak angkat kat Lestari Perdana 8. oh rumahnya di PUJ.

ok mari layan gambar lepas makan2. aku paling suka nasi dengan sambal buatan maktok amani dan kuih karipap ikan tu...apa tah nama dia,..aku selalu makan kat Terengganu dulu. kuih cincin sabah tu sedap tapi dah lemau la pepel woiii.. takpe aku geget jugak...

aku macam biasa datang sendirian..harap tahun depan tidak...uiks..

aku taktau kenapa muka mimy jadi macam tu...oh si ibu dibelakang sudah lupa nama dia.. mintak maafla pada rakan blogger lain, i pemalu hari tu....sampai Ina pun pelik...hihi

ok tambah muka awien pulak.

Previous Post
Next Post

About Author

6 comments:

  1. ha ah, ko pasal malu2 kuceng on dat day? konfius aku! hehehheee...

    ReplyDelete
  2. HUUUUUUUUUUUUWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAAA... sentapppp! muke aku takdak dlm camera ko... apsal?? ahahaha..

    aku sibuk2 ke dapur... masuk bilik ayaq sat.. kuar2 tengok ko dah takdak.. cepat nyer ko balikkk makcik! uhuhu...

    ReplyDelete
  3. ina; aku kena control diri sendiri sebelum gelak besar aku pecah...hahahahaha

    ReplyDelete
  4. neena; sori ya darling..aku cari jugak kau sebelum balik nak ajak bergambar tapi kau macam tak kelihatan....takpe2 ko pun dah upload kat FB..gorgeous apa...

    ReplyDelete
  5. nampak sangat aku kuat makan...aku nak gambar...tengkiu

    ReplyDelete
  6. hmpir2 jumpa pepel gak haritu se g genting tp takde jodoh lg.sudahnya blk jb n check in ke hospital :)

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.