In

Dynamic View. You Choose!

yeah, somehow i get bored with blogspot template. i need some fresh, new looks-view.

trying thousand times changing new template.. and yeah i love yellow. and then today i read about blogspot new thinggy. dynamic views. lets play and keep changing the template whenever get bored like me. haha.

you can directly read from here, and for the lazy one, just scroll down my entry. i will put some view below.


7 views to choose. easy, just go to template and apply for dynamic views. but you will no view all sidebar thinggy like advert, blog you follow..etc..its just your entry, feeling syok sendiri? oh yeah somehow you feel that way right...am i right? hahah.

ok thats all.. yeah i become lazy now.


Related Articles

11 comments:

  1. blog ratu skang kalau ble nk minimize kan mane yg ble sbb taknak jd berat bila org bukak.tp kalau asik pakai template yg sama pun bertahun2 bosan gak kan.tggu seru rajin dtgla baru tuko cat umah :)

    ReplyDelete
  2. Nampak juga ada offer baru design tu, tapi belum sempat nak study lagi. Takut ada lak lagi yang hilang. Letih nak trace balik list blog yang hilang...

    ReplyDelete
  3. Kakcik dah cuba semalam, lepas tu menggelabah bila tengok 'semua dah tak ada', kecuali catatan sendiri. Eh! tak boleh jadi lah...;-)

    ReplyDelete
  4. saya dah buat lepastu tukar balikla sebab tak boleh nak direct link ke blog kawan2..

    ReplyDelete
  5. educational toys promotion ..
    it is fun and smart toys for your kids..

    visit our page at

    www.smart-intelligent-toys.blogspot.com

    for further inquiry kindly contact us at ysalli@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. me punya lagilaa tak bertukar2 langsung...tingin gak nak tukar tapi tak brp pandai...

    ReplyDelete
  7. tu laaa kkdg naik bosan dgn layout kan...
    tu yg jap2 nak tukar...
    kot2 tukar semangat nak berblog pun up kannnnnnnnn hehehehe

    ReplyDelete
  8. ada gak nampak, tapi belum try lagi. dah rasa selesa guna yang sekarang nanti terkapai2 bila nak guna yang baru

    ReplyDelete
  9. syok tgk pertemuan blogger dalam n3 neena... dah lama tak singgah sini.. ape kabo?

    ReplyDelete
  10. Belum berani nak tukar tukar, serik sejak tukar2 ritu, list blog terus ilang. Letih nak listing balik.

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...