In

Migrain!

lama kan tak update...cerita ada..gambar2 ada...migrain ada..maka semua2 perasaan nak buat entry tak ada!

nak menjawab soalan readers yang tanya apa kesan selapas pakai nutox.(kena ada entry khas)

ada gak tanya ada tak transport pergi Citta Mall kat Ara Damansara nun..(rasanya tak nampak bas. teksi pun susah. tapi memang ada kawasan perumahan mengadap Citta Mall tu)

macam2 la kawan bagi idea nak ubati migrain tu. masa raya ke-2 dapat lepas balik dari jogging 20 minit je pun...terus pinar2..cari ubat uphamol 650 puas semua mall takde kat bangi tu. farmasi pun tutup. sudahnya petronas je yang ada...

memangla masa raya makan lemang, nasi dagang bagai..ini sebab ada yang kata pulut kan berangin. wallahua'lam.

isnin, zcat datang bagi ketupat palas- pulut campur jagung. sanggup hantar. mama dia masak. eceh...aku pun makan 5 biji masa buka puasa...ha...esok kat MBF terus pinar2...nasib boleh drive balik. kalau tak haru...

lepas tu dah alang2 aku ke klinik ambil ponstan...tak jalan..aku bagi pil kat mak sebab mak asyik cakap tangan dia sakit2 sejak jatuh.oh nak bawak pergi klinik tak mahu....

okla esok update lah..hehe..

Related Articles

7 comments:

  1. Kakcik pun bila kena migrain tak tahu nak buat apa. Telan pcm/ponstan pun tak baik. Bawa tidur, bila bangun sakit balik. Sudahnya biarkan dia hilang sendiri. :(

    ReplyDelete
  2. Hai salam kenal. Awak kena check up kat klinik tu. Cek darah. Mungkin ada certain2 food yang awak tak boleh mkn. Minum air suam kena byk. ok. :)

    ReplyDelete
  3. ko gi la akupunture yg masni suggest tu...tak cuba tak tau hasil nya...sakit ke tak ko tahan je

    ReplyDelete
  4. Jaga kesihatan yer.. Kalau tak tahan dengan pulut memang boleh sakit2 badan.

    ReplyDelete
  5. terima kasih atas cadangan kawan2...

    hari ni dah ok. so terpaksala melepaskan makanan berunsurkan pulut...tapi kalau jumpa tapai pulut tak dapat tahan dirila....

    ReplyDelete
  6. bila sakit mmg rase insaf sgt2...tp migrain ssh gak nk buang kan slain dr mlegakan..kalau berubat ngan atuk dia alin (usap) telur keliling kepala...tp ade cara la :) pape pun take care..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...