Sunday, September 18, 2011

Update!-Restoran Ayam Penyet Best Desa Pandan

ada orang lapar...datang dari jauh. sementelahan puasa makan kurma je..kesian dia.

hari khamis jem amat di waktu malam...walaupun dah lepas Isyak. pulak2 ada yang bawa macam hantu. sudahnya langgar kereta orang yang bawa slow sebab jammed di flyover depan Ampang Point. plan nak makan di Pak Li Danau Kota, atau Coffee Box Selayang terus cancel. kitorang pun masuk kiri lepas Petronas dan cari alternatif lain.

banyak jugak gerai2 tepi jalan..nampak nasi lemak bungkus macam terliur. hujan rintik2 lagiii..tapi akhirnya kami pilih nak makan dalam restoran. siap tanya ambil order lagi tak sebab dah nak jam 10 malam. ok aku takde alamat sebab mana tah resitnya...puas dah cari..hilang pulakkk...yang pasti senang je nak pergi..

teh ais ni memang best...buihnya kekal sampai ke sudah. RM2.50

orang buka puasa minum teh o je RM1.50

terung penyet RM3.00

ayam penyet RM7.50. ayam dia sedapnya...lazat..

nasi ni ngam2 perut aku tak habis bagi pinggan orang sebelah..kalau dia ambil 2 pinggan untuk dia saja dah membazir pulak RM1.20

lele penyet aku RM6.50..sambal dia pedas ya amattt

limau asamboi ni ssedap weii

check in fousquare tak habis2...

nak jadi mayor tokong lepas ni..haha
restoran ini pemiliknya Indonesian. tapi restorannya bersih dan makanannya lazat jadi aku rekomen pada kawan2 yang suka try test makanan macam kitorang..

aku update sebab dah jumpa resit..heheheh..mari terjah

No 16G Jalan 1/76C
Desa Pandan
55100 KL
ayampenyetbest@gmail.com - kelas kau..tapi takde pulak no telefon

Previous Post
Next Post

About Author

4 comments:

  1. Kak Azie yg dok Pandan Jaya pun tak tau ada Restoren Ayam Penyet di Desa Pandan.

    Restoren Sari Ratu tu pernah ler masuk makan.

    ReplyDelete
  2. itu restoran belum pernah try,..nanti mahu try jugak..hehe

    ReplyDelete
  3. seminggu sekali mmg pekena ayam penyet...feberet aku ngan megat...nasib tak jauh sri gombak je

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.