In

Ziarah Raya Pertama

raya pertama kami jalan2 hampir nak asar. bawak 2 kereta. aku drive keta aku, ana drive keta kancil. ni gara2 kak Cupa tak benarkan ana try bawak unser. huhu.. kami solat di masjid kg Baru. orang pun tak ramai. sempatkan pergi lawat sepupu abang ipar - abang baharom suami kak Cuma di Kg Baru. kami jumpa kak Nor. ada hidangan sate. mestilah makan sebab kat rumah takde.

kg baru. lengangnya..kalau tak jangan harap nak dapat parking

lepas tu kami bertolak ke Bukit Belacan rumah mertua Jabir anak saudaraku. kat sini makan lemang. anak2 buah nampak telur dadar terus terkam. aku jugak yang maintain makan sikit2 je...

kami maghrib dan isyak di rumah aku..oh rindunya rumah...heheh.

Related Articles

1 comments:

  1. ratu pn tak update gambar raye ni...lalama nnti basi lak kan :)

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...