In

Restoran Rembau Ria

ahad 4 september kena hantar Maryam balik asrama kat Kuala Pilah. ikut jalan short cut kata yuhana..punyalah berbelok2....

inilah restoran yang yuhana sibuk sebut2 sepanjang perjalanan
tapi...sampai rembau, kita tunaikan kewajipan dulu...baru boleh makan...kedai makan tu nak ke arah kuala pilah

aku agak ni masjid personal
dinding pun kemain

Maryam

kemudian kitorang pergi makan2.....nasibla ada jugak restoran melayu yg buka ketika masih lagi orang Islam mood beraya.

aku
sedap tapi tak pedas, gulai adik ipar aku masak lagi sedap..huhu
makan kat sini bolehla...harga pun bolehla...ko mampunya nak bayar..
lepastu pergi pekan kuala pilah pulak yang jauhnya 13km dari sekolah maryam..ya ampun jalannya berbelok2.....

cam pekan koboi ku rasakan

jammed

bongek sebelah kiri...ahahahahah...aku dulu tak faham..kawan2 kolej aku sukala sebut ko bongek Eri...kau mulut...sekali Bongek ni nama tempat. adusss

Related Articles

5 comments:

  1. tengok cam sodap & podeh je lauk tu...
    tapi iye lah masa musim raya nie...
    susah nak dpt kedai makan melayu yg buka kan...

    ReplyDelete
  2. pernah makan kat kedai di kawasan kampung di N9, masakkannya semua kuning termasuk ler ABC pun kaler kuning jugak.

    ReplyDelete
  3. aritu g ganu takble mkn sgt makanan dia...gasak cr kfc je...tp sbb tak sihat mkn kfc pn muntah..

    ReplyDelete
  4. ko lalu kuala pilah tetiba teringat pulak..ahahaha...citer lama sudah flash back

    ReplyDelete
  5. lauk nampak sedap tapi kurang pedas. dalam otak biasa ingat makanan n9 mesti pedas..sekali biasa2 je....hampa sikit.

    mimy; eh tidak.....tak ingat apa2 time tu aku excited drive jalan berliku dgn anak2 buah aku..hahah

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...