In

Jungle In 1 Utama??

ada ker? mari cek...mari buktikan....








ini acara apa? siap ada piala bagai...

yahhh acara lelong ikan koi....

cer tengok berlambak2 kan letak macam tu je..

kami dengarla acara lelong ni kejap nak tahu harga berapa....ada seekor tu start RM1,000.00 last2 lepas kena bid..harga seekor ialah RM10,000.00 ko mampu???

goreng pon sodap kekekek...

hanging bridge

pemandangan dari atas cafe

minum air sedap...tekak kering lepas jalan2..hehe

Related Articles

5 comments:

  1. hutan tu open utk public ke eri chan?

    mahalnya ikan tu...xmampu!

    ReplyDelete
  2. Tak pernah lagi pergi One-Utama. Jauh dari rumah, sebab tu tak sampai-sampai lagi....

    Ikan Arowana pun pernah gak orang buat bidaan. Pun mahal gak, kan?

    ReplyDelete
  3. jungle tu kita boleh masuk tengok hanim..

    ReplyDelete
  4. kak azie...saya selalu pergi rumah abang di Kota Damansara..tahu short cut senang je...hehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...