In

New Blogspot Dashboard - Yay!

oh hari ni buka2 blog je ditanya encik google mahu tukar dashboard baru?

ok la kita pun accept je.

guys, check it out.

new dashboard. warna lebih oriental kot? tapi aku suka...ada gak rasa macam warna u mobile? ahem???

melihat post paling tinggi viewernya. oh sekinchan!
tapi masih belum dapat claim nuffnang pun. tapi semangat nak berblog tu yang penting...aku pun kalau datang rajin habis semua yang  aku follow aku komen...kadang2 jadi silent reader. sape2 jadi follower aku pulak kadang2 aku tinggalkan komen, kadang2 tak...tengok mood. tak boleh pakai komen jek..
kalauuuuuuuu sangat rajin...inilah aku buat..ada penemuan baru aku share dengan reader la....

Related Articles

5 comments:

  1. comel tol.dah macam wpress dah...


    erm, teringin nk p beraya ngan eri chan~

    ReplyDelete
  2. have to upgrade la kan..btw kenapa switch to wp?

    ReplyDelete
  3. posh; sesekali tukar angin..kalau tak boring kan..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...