Sunday, September 18, 2011

Raya Di Taman Tropika, Kajang

hari Jumaat kan cuti Hari Malaysia. pagi2 layan perbarisan kat TV je..rasa2 nak muntah upload pics..hehe

nak pergi Rumah Mimy...dah janji dengan family kat Kajang. Lagi pulak jalan ke arah Gombak punyalah jem. tapi aku...lancar je laluan ke Kajang. 30 minit dengan 100km/j.

kek lobak Golden Oven RM13.50. ni je aku mampu bawak

yummeh

adik aku tiba dengar motor umur sehari. CBR dah kena jual..isteri da sarat sangat tak dapat ikut. dia pun baru balik dari luncheon dengan Deloitte Kassim Chan di Starhill

terus ajak pergi rumah Fairuz

paksa adik aku makan lunch keluarga Fairuz sebab dia kata dia muntah makan ikan salmon..oh luncheon di Japanese restaurant..kesian adik aku ni..perut Melayu ke perut Jawa?

laki bini pensyarah dengan anak hyperactive. Fairuz, Kasyfi & Kamal

Previous Post
Next Post

About Author

7 comments:

  1. Karot tuuuu... adoh. Rasa nak cubit!

    Nampak macam Pajeri Nenas ikan masin? ohhh hebat menu walaupun simple. Sedap wehhh...!

    ReplyDelete
  2. Sedapnya carrot cake. Mesti dah licin licau kan? :)

    ReplyDelete
  3. aku carrot cake makan topping je..heheh yang bawah kasi buang..huhuh

    ReplyDelete
  4. carrot cake memang sedap. ada kacang2 tambahan lagi...rasa nak beli lagi

    ReplyDelete
  5. satu ari nnti nk try buat carrot cake ni...em budak hyper apa ubatnye ye...

    ReplyDelete
  6. budak hyper taktaula apa ubatnya. kita pun ada anak buah hyper tapi bila dah sekolah dia baik2 aje...rajin lagi tolong2 mak dia kat dapur. hehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.