Wednesday, September 21, 2011

Pose Keluarga Lagi!

sabtu lepas..aku hanya balik ke rumah lepas pergi jamuan raya oleh sepupu zcat di Seri Petaling. makan2 yang sedap seperti makaroni baked cheese. memang sangat yummeh. banyak makanan lain tapi sesungguhnya aku tak larat nak makan dah. tapi bila dengar ada bbq ayam & kambing aku pun tunggu...tapi aku dah mengantuk2 pulakkkkk..akhirnya aku minta izin nak balik. zcat balik dengan adik, mama & uncle dia la sebab semua orang pun berkumpul kat situ. siap2 nak balik mama zcat tapaukan untuk aku bbq ayam & kambing serta serawa. 

sampai rumah..rumah kakak aku dah penuh ok. kakak aku sekeluarga dari penang dah sampai da tidur dengan nyenyak...maka aku pun tidurla depan TV jek....walaupun masa tu aku nak tidur dah..(aku kan tak boleh langsung ada cahaya2 ni) anak buah aku masih layan cerita korea kat TV dan 2 orang lagi tengah main game...tapi penat punya pasal tidur jelah..........

esok pagi tu kitorang semua pun bergambarla adik-beradik untuk album family gitu. akhirnya aku berjumpa hampir semua adik beradik aku masa musim raya kali ni kecuali 4 orang.

Keluarga Kak Ted. - Abg Nan, Kak Ted, Ema, Suria & Awie. kakak aku tu kurus kering ok..

sepupu2 bergambar bersama


the greenish..except mak yang berwarna brown

ammar ni 10 tahun, dina 7 tahun. macam kembar pulak

Previous Post
Next Post

About Author

8 comments:

  1. keluarga yang memang besar ye & bestnya ada ramai kakak kandung. saya tak pernah ada kakak atau adik perempuan kandung...

    ReplyDelete
  2. Kegembiraan yag tidak terkata bila dapat berkumpul bersama dan sama2 pula 'satu kepala'. :)

    ReplyDelete
  3. Ramai ikut iras MAK... Senyum dan kulit semua cerah.

    Bestnya weyyyyyy!

    ReplyDelete
  4. dah jumpa tak kira pakai baju raya ke tak...belasah je baju apa...janji berkumpul

    ReplyDelete
  5. besskan amik gambar family...kenang kenangan...

    ReplyDelete
  6. tak kisah ler raya ke brapa...
    asal dpt berkumpul mmg best :)

    ReplyDelete
  7. adik beradik mmg ramai..kalau guna jari tak cukup..

    dlm tempoh2 ni tunggu seorang anak buah keluar, seorang cucu keluar..pergh..dah jadi nenek saya ni.

    ReplyDelete
  8. ramainya ahli keluarga eri chan...meriah...dpt berkupul ramai2 yg syok tu..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.