Sunday, September 4, 2011

Ziarah Raya Ke-2

sejak dah beraya kat Kajang ni..kebosanan tu ada aje....

maklum biasa sangat happening di Sg Koyan. di KL dan Selangor walaupun ramai kawan tapi tak syok sorang2..nak tunggu raya ramai2 dengan kawan2 lain..diorang pun ada family...uh uh...

last2 lepas asar kami gerak ke Putrajaya. ke rumah kawan FB kak Cupa, Delilah. panggil Dell ok. terus aku cakap macam nama komputer. aceh selamba kan.

ana bawak unser kali ni. bagus jadi jimat minyak dan tak berlaku kes "kehilangan" ketika konvoi. heheh..disebabkan unser ni manual...maka aku rilek2 je sebelah ana jadi co-pilot. ke Putrajaya 15km je.
driver hari ni Dr. Yuhana...ececece ada lagi 1-2 tahun baru dapat Dr. tu yer...

dimana ada aku...disitu ada Dina. katanya..hey kita pasukan biru...apa2lah Dina weiiii

blok pekerja kerajaan...nice jugak rumah dia...tapi ada jugak kesan2 contengan dan vandalism.. argh mengapa mentaliti orang duduk kuarters begitu...ya mengapa....??

selepas itu kami ke Bukit Jelutong pulak. juga ke rumah kawan kak Cupa. masuk SKVE direct ke Shah Alam. masuk Guthrie dan sampai...argh senang je...GPS takde pun..

penuh kan...hahah

Dina & Maryam

Dina & Baby
ana, baby & imran

Dina all the time nak muka masuk hp cikneng!

last, dengan aku jugak...si Dina ni memang melekat je dengan aku. zcat kata..handbag..hahahah

lepas tu nak pergi rawang rumah mertua kawan aku Nor, tapi si Nor ni tak jawab hp langsung masa aku call. sms pun tak..padahal aku dah bagitahu nak datang sejak semalam tu lagi...oh aku kecil hati...oh aku emosi....tapi yuhana gembira dapat bawa kereta,..ye..makcik jugak yang kena yakinkan umi kamu tu..kalau tak memang bawa unser tu kat bandar kajang jelah..hahahah
Previous Post
Next Post

About Author

6 comments:

  1. meriah....cntik kaler biru eri chan tu...

    selamat hari raya n maaf zahir batin yer..

    ReplyDelete
  2. hanim, meriah sangat...

    mimy, tak best. aku rindu Koyan

    ReplyDelete
  3. tahun ni byk sungguh org ber'theme' biru :)

    raya di koyan memang happening dulu2

    ReplyDelete
  4. sng naik unser cm naik bas skali angkut takde cicir2..takpe sok2 org tu lak raye berfamily insyaAllah...

    ReplyDelete
  5. mdt; yer koyan mmg best..jalan kaki raya sampai koyan 3..jauh woooo..bila tgk balik laluan tu..semput dada..hahah

    ratu; phew..harapanla...yeay..eh?

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.