Friday, September 16, 2011

Melaka Corner, 1 Utama

misi ahad lepas ialah cari seluar baru. untuk zcat. dia cari sendiri. dia bayar sendiri. hehehe..sambil2 tu kita jenjalan beberapa mall sampai dia puas hati..oh..memang kaki mallhoping kan!

sebelum tu, mari minum air sedap....



selalu peniaga la ni guna cawan kertas..ini plastik beg biasa macam dekat kedak mamak bila mintak bungkus...

bungkus atau minum di kedai ni tetap dalam beg plastik. tapi rasanyaaaaaaaa.........!!!!!

awesome!

me likey! BEST IN THE WORLD!
kedai ni terletak sebelah kiri bila masuk 1 Utama dari pintu keluar 1 World Hotel. kitorang selalu parking kat hotel tu je, parking senang dan takdelah berpusing2 macam orang gila sebab parking 1 Utama kan agak hectic jugak. air teh ni RM2.70.. berkrim .....lemak...pasti datang lagi.....babai mamak!
Previous Post
Next Post

About Author

4 comments:

  1. uittt pelik..sebab minum dlm plastik......GELAS abih pecah erk kat kedia tuh..ekekkkkk

    ReplyDelete
  2. gelas kena cuci...plastik buang je...bekas plastik alas bloeh re-use. jimat air dan sabun..heheh..yang penting sedap. kalau dalam gelas kaca mahal tapi tak sedap dan ciput..memang tak best..kekekek

    ReplyDelete
  3. mmg sgt terliur melihatnye tp skang ratu kena jaga mkn n minum taknak dok spitalllllllllllll.... :(

    ReplyDelete
  4. ratu..takkanla teh ais tak boleh minum jugakkk

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.