In

1 Rabiulawal 1437H - Kenduri Kawin Cucu Jiran Mak Pulak

Entry kawin tak habis2. Selagi dijemput selagi tulah kami pergi. Pulak2 dapat jumpa orang2 yang dikenali.

Kali ni ke Rembau. Cucu jiran mak. Tapi jiran tu dah meninggal suami isteri. Kami masih lagi berhubung dengan ahli keluarga mereka.

Pagi2 ambik mak dulu kat Kota. Kemudian ke Seremban 2 ambil adik nak ikut konvoi.

Kami sampai just nice je. Pengantin tiba tak lama kemudian. Tapi dah sebab pengantin tak dikenali sangat. Kenal mak pak dan makcik pakcik dia je.

Mak kata suami pengantin pemain bola sepak. Tak tahulah...

Dah jadi trend ek. Bergambar free di majlis perkahwinan. Berapalah kosnya kan?

.

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...