In

18 Rabiulawal 1437H - Saringan Kesihatan Di Klinik Kesihatan Sungai Besi

Dah lama tak buat ujian kolesterol. Rasa last time sebelum kahwin kot. Eiii lama beno. Masa last buat tu kat Klinik Kesihatan Ampang. Dalam 5 something la. So doktor tak bagi ubat, suruh kawal sendiri.

Aku dulu dah beberapa tahun juga tak minum air gas. Kemudian bila aku start berkawan dengan suami, berkahwin dan beranak mulalah aku minum air gas. Ehem...

Patut hari Rabu boleh je terus buat tapi kena datang pagi2. Dah datang petang. Jadi aku dapat appointment hari lain la.

Cucuk jelah. Tekanan darah ok. Gula pun ok.

Jomlah pergi beli groceries. Hari ni panas sungguh cuaca.

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...