In

3 Rabiulawal 1437H - Payung Kontot Untuk Suami

Sejak kejadian hujan lebat kat taman rama2 tu..laki takde payung lipat untuk ke ofis. Yang boleh muat dan masuk dalam bag packnya.

Payung tu rosak sampai kena buang. Patah tetulangnya.

Jadi adalah harapan nak beli payung baru. Maka mulalah mencari.


Ermmmmm payung ni kami berdua berkenan betul. Sebab teknologi buka dan tutup payung ni sangat mengujakan. Tekan satu button untuk open dan close.

Kedua, payung ni mempunyai pemegang kayu. Menambahkan lagi ciri2 maskulinnya.

Payung ni hadiahkan kat laki. Benda biasa je tapi sangat berguna. Jadi ya, harganya luar biasa.


Related Articles

2 comments:

  1. ingatkan mak nak hadiahkan laki si 'payung emas' gituuu., kuikui2 larikkkks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak mampu nak hadiahkan payung emas. Dosa kot lelaki pakai emas. Hahahaha.

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...