Saturday, April 16, 2016

Steamboat Empire Kat Cyberjaya

Oh gagah nak makan ke sana sejak baca pasal steamboat ni kat seorang blogger yang buat review pastu pergi makan sekali lagi. Sedap kot. Meh aku nak rasa pulak.

Sampai2 je dah zuhur. Jadi lepas dah duduk mintak sup kami pergi solat. Surau kat tingkat 2 hujung tandas ya. Tersorok. Kami sesat2 la masa cari sebab takde signature.


Pastu nom nom la apa lagi.






Makanan memang banyak. Tapi overall...kami suka Su-kiya lagi especially cawangan Alamanda. Sebab kat situ sejuk sikit dah tak crowded macam 1 Mont Kiara.
Previous Post
Next Post

About Author

2 comments:

  1. Replies
    1. Kakyon ikut tekak saya tak datang dah. Biasa2 je. Lauk steamboat yang normal.

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.