Friday, April 15, 2016

Winds Handphone Baru Mak

Minggu lepas berapa kali call mak tak angkat. Selalu fikir mak tak caj. Rupanya bila datang Sabtu lepas handphone tu yang rosak. Nak kena on off kan supaya dapat line.

Isnin baru2 ni pergilah klinik kat Giant sebab laki bini sakit perut. Lepas tu nampak kedai handphone kita belilah untuk Mak.

Handphone buatan Malaysia. Tapi features dia boleh tahanla. Ada radio tanpa perlu letak earphones dah boleh dengar. So kenalah datang dan terangkan pada Mak pasal handphone ni.

Lepas ni senanglah nak call. Kata Mak sayang handphone Nokia dia tu dah rosak. Habis dah lama pun. Lebih 4 tahun dah kot.


Kaler oren ni. Senang nak nampak taklah mudah diselindungi.
Previous Post
Next Post

About Author

0 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.