Wednesday, April 6, 2016

Mari Makan Mangga Walaupun...

Kulit mangga ni hijau. Dan ada yang dah kuning. Masa mengupas Aqlan dah tunggu kat kaunter tu.

Menyuap kat mulut anak..menyuap kat mulut sendiri rasa tak berapa manis. Tapi Aqlan suka makan. Memang kena menyuap jelah kalau bagi dia makan sendiri nanti aku yang nak kena berkemas.


Semalam kami 2 beranak tidur lambat sebabnya makan benda manis lepas main2 di playground. Kita yang letih. Aqlan tu siap marah sebab nak bawak balik dia dah. Dia nak naik kereta control tapi kita tak bagi sebab nanti membazir duit je. Bila kereta tu jalan dia turun...sudahnya dia siap naik turun naik turun je tapi owner tu tak marah pun. Hehe.


Ada lagi 11x boleh pergi. Dah bayar sampai tahun 2019. Pengsan. Aqlan pun tak ingin dah nak pergi agaknya time tu dah umur 5 tahun. Panjang umurnya Insyaallah. 

Previous Post
Next Post

About Author

2 comments:

  1. kecur air liuq tngok mangga tu,nmpk manis sgt..yum

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sejuk2 makan keluar peti ais..musim panas ni memang sesuai sangatla....

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.