In Fashion

Cari Kasut Untuk Dinner

Ok ingat senang ke nak pergi dinner ni. Kan sekali dah dapat jemputan kemain persiapan tu...walaupun....jemputan tu datang dari Company laki. Harapkan dinner bekas company dulu....sekali je diundang walaupun bekerja nak 8 tahun. Ini pun kali pertama pergi dengan Company laki..takpe last time ikut masa diorang ada kursus kat Avilion Cove N9.

Aku nak beli kasut untuk Aqlan memandangkan dia takde kasut yang sesuai. Lagipun alasan tambahan ialah boleh buat kasut raya. Hahahaha. Jadi lepas pakai silalah simpan elok2.

Testing mana satu dulu ni. Masa ni aku seorang je shopping dengan dia. Abah dan mummy dia pergi kedai spek mata. Kedai pilihan aku mestilah H&M.

Aqlan saiz 23. Dengan berstokin. Siaz 24 agak longgar dengan stokin. Kasut ni kasual comel la. Yang penting

Aku berkenan kasut ni. Yaaa putih. Harganya sama je
 RM49.90. Yang ni dia pakai pastu pandailah buka tutup strap tu sambil mengira...one...two..

Habis shopping kat Quill City Mall kami pergi Texas Chicken kat Uptown. Senang. Parking tepi kedai, jalan...masuk makan.

Terpaksa bagi untuk tenangkan dia sebelum makanan sampai.

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...