In Makan Luar

Makan Ikan Patin Temerloh

Nak makan ikan patin tapi nak dekat2 dengan rumah je. Malas nak jalan jauh2. Lagipun dah lapar sangat. So lepas zuhur kami pun keluar makan.

Nama Restoran Patin Place. First time pergi. Dekat puchong gak la. Tu yang konfiden je pergi. Parking mudah orang pun tak ramai. Laju je servis.

Kami order patin 2 rasa sebab nak merasa. Tengok harga pun mahal tapi untuk seekor ikan yang cukup dimakan 2 orang oklah. Ada kid's menu so mudah nak pilih untuk Aqlan.

RM68 tambah petai kena RM10. Nasib semua petai dimakan habis. Kalau tak rugi. Sebelah rasa tempoyak sebelah rasa masam manis.

Nasi dia alahai..tapi sebab kami tak banyak makan nasi oklah. Siapa jenis makan banyak mesti tak cukup.

Ulam-ulaman aje dah RM8




Untuk Aqlan RM12.90. Kami pun kena makan juga sebab dia memilih.

Overall nak makan sini lagi hurmmm....total kena caj RM130 camtu termasuk gst dan service chg. Itu juga termasuk nasi goreng yang ditapau untuk adik ipar. Juga termasuk sebotol air tebu dan segelas air sejuk. 1Aku tak minum air. Lalalala.

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...