In Fashion

Cari Aksesori Dinner Pulak

Weiii selagi tak lengkap macam tulah kerjanya. Nak sempurna. Nak matching.

Kami pun ke IOI City Mall. Sebab nak pergi Uniqlo dan H&M. Kemudian..biasalah berjangkit ke kedai lain pulak.

Laki aku cari topi, suspender dan bow. Bow takdak.

Aku pulak beli apa yang tak perlu. Klip berbentuk bow dan lipstik matte kat Yubiso. Hahaha. Ok lipstik tu murah sebab tu aku sangkut. Pastu 2 beranak tu pakai bow nanti, so aku pun nakla pakai bow jugak. Tengok camner sesuai ke tidak. Hahaha.

The Face Shop punya matte lipstik memang awesome. Tak terasa memakainya.



Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...