In

Minyak Afiat Untuk Mengurut

Minyak ni dah lama kan kat pasaran. Ingat lagi dulu malam2 mesti terbau bila mak mengurut bapak yang lenguh2. Aku lak benci betul bau minyak ni. Tapi boleh tahan lagi dari bau minyak cap kapak. Yang tu aku pening terus.

Minyak ni satu keperluan juga untuk seisi rumah. In case of ada kejadian tak diingini. Hal itu berlaku kat laki yang terpelecok kaki kiri sejak minggu lepas.


Semalam urut dengan minyak gatal gamat. Hari ni terus makin bengkak kakinya..sebab tak jumpa minyak lain.
sudah esok patut pergi tukang urut yang betul.



Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...