Monday, May 16, 2016

Kasut Untuk Berjalan Dalam Air

Semalam pergi beli kasut kat Sport Direct. memang dah aim lama nak beli kasut ni sebab iklan 2 pasang RM69. jadi nak share dengan Zcat. sekali tengok yang saiz dia harga 2 pasang RM79.

pastu ada datang seorang wanita ni dengan anak lelaki dia nak beli kasut juga. dari gaya dia aku rasa dia nak beli kasut tu juga tapi nak satu je. kalau satu RM43. puas dia belek2. pastu adik ipar aku lalu kat area tu jugak aku pun cadangkan dia beli kasut dengan wanita tu. share lah. pastu aku dha pilih saiz 38 tapi itu saiz kasut biasa aku pakai. kalau nak beli kasut masuk air ni kena lebih ketat supaya dia lebih fit. jadi harganya memang 2 pasang RM69. sudahnya aku share dengan wanita tu sebab aku beli saiz 37 dan dia 36. adik ipar aku share dengan abang dia lah.


perkara macam ni beberapa kali terjadi jugak kat aku masa shopping. aku tak kisah share beli asal dapat harga lebih murah. kita nak harga murah tapi kita bukan nak banyak2. nak satu je. contohnya last month aku beli kasut Cotton On aku share dengan adik ipar sebab aku berkenan 1 je. kalau beli 3 pasang baru RM90. hahaha...sudahnya dia yang beli 2 aku 1...dan waktu tu juga ada wanita yang tanya aku kalau nak share beli kasut. hahahaha...see see....perempuan memang macam ni. diorang boleh share2 benda macam ni.

Sila komen jika anda pun sama dengan saya, hehe.
Previous Post
Next Post

About Author

2 comments:

  1. sy selalu share dgn adik..pastu ktrg tukar2..hikhik tu best ada adk perempuan ramai- sharing is caring-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Actually tak pernah share barang dengan kakak2. Turunkan barang ke anak2 saudara perempuan adalah. Hehe.

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.