In

Rupanya Jerawat Tumbuh Dalam Telinga

Last week kan aku tak berdaya sangat sakit telinga kiri sampai pergi ke kanan. Ingat dah stop. Hari ni menjadi2 sakitnya. Nak telan air liur pun bila berdenyut2  tu Ya Allah sakit. Ni mesti banyak dosa dengar   yang sia2.

Bila jumpa doktor dia cek kata ada bengkak sikit. Macam bisul. Macam jerawat. Jerawat la. Jangan cakap bisul. Ngeri betul dengar.

Dah dapat antibiotik dan ubat titis. Erm rasa nak baring je sepanjang hari....tapi apakan daya surirumah kenalah juga uruskan hal2 domestik.



Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...