Friday, May 20, 2016

Tempah Baju Melayu Dengan Kawan

Haaa nak raya...nak pakai baju baru. Bukan aku je nak bergaya tahun ni. Zcat pun nak jugak baju baru sebab kali terakhir tempah masa nak nikah dulu. Itu 4 tahun lepas ok.

So buat tempahan dengan Faizal je suami Ann. Dia jahit cantik. Kisah dulu Zcat memang tempah baju kat butik dia kerja di area Wisma Yakin. Now dah tak kerja situ tapi still menjahit. Tapi dia buat baju lelaki je. Baju aku juga yang masih dalam plastik Kamdar. Hahaha.

Elok dah pergi tempah baju dapat buah tangan pula. Ko ade tailor ko bagi buah tangan? Ok bukan selalu.... Kawan2 macam nilah. Bukan berkira sangat. Saling menyokong dan always bagi positive vibes.

Ni mangga epal ke? Sebab bulat2 macam buah epal.

Previous Post
Next Post

About Author

0 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.