Saturday, August 13, 2016

Dah Lama Nak Benda Ni Dipasang Kat Dapur

Hari rehat dari masak2. Hehe. Turun ke bawah pun lambat2. Manjakan diri sikit. Kekeke. Sempat aku pos anak ke bawah jadi bolehla pakai pewarna kuku. Haha. Kalau tak memang jangan harapla nak pakai. Dia tu suka sangat aku sapu2 minyak lavender kat badan dia. Malah minyakkan rambut dia dengan minyak almond. Sebab tu boleh turun dengan happy. Haha.

Bila dah turun sebab nak ambil sesuatu...whoaaa ada satu benda telah dipasang di dapur. Suami kata akhirnya telinga dia dah berhenti berdarah. Sebab aku asyik suruh dia pasang. Tapi dia selalu sibuk...kita suri rumah apalagi nak buat kecuali menambah2 aksesori rumah. Haha.

Bila dah pasang satu boleh pulak dia kata nak pasang lagi satu kat tempat lain pun boleh. Ni mengundang ke Ikea ni..
Letak periuk selalu guna. Senang nak capai. Apa lagi nak letak?

Previous Post
Next Post

About Author

4 comments:

  1. Alahai.. kenannyer tengok. Tapi tu la... dah banyak kali beli hanging rack camni, satu pun tak pasang lg.. sadish acik hukhuk.
    Agaknya kena buat telinga cik hb ni berdarah jugak nih hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena cakap setiap minggu. Memang macam tu kita ni sabar je.. lama2 dia tak tahan juga dengar. Hidung pun nak berdarah dah dia kata. Hahaha.

      Delete
  2. wishlist jgk nk ni..nk ltk periuk blnge kat dapur tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan letak banyak2 pulak tau..nak capai satu hal juga. hehe

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.