In Tips

Kalau Besar Sangat Packaging Botol, Kita Kecilkan Saiznya


Siapa suka bawak botol gedabak macam ni ke hulur ke hilir. Nak beli yang kecil tak jimat. Bila beli saiz besar, besar gedabak pulak. Kalau pergi travel buat berat beg je. Kalau bawak dalam handbag, hudohnya..

Saiz mulut botol untuk penanggal pewarna kuku ni pun memang besar. Setiap kali nak tuang sikit je kat kapas muka dia akan keluar banyak..untuk atasi masalah tertuang, aku pun pindahkan ke botol shampoo hotel. Tapi nak tuang ni bukan boleh macam tu je. Lebih baik pakai benda alah kaler merah kat atas tu. Apa namalah aku dah tak ingat pulak.

So bila dah guna botol kecil dan lubangnya kecil...masalah cara menuang selesai. Hehe.

Related Articles

4 comments:

  1. senang kan dah ada botol kecil macam ni..bleh letak dalam handbag kalau nak travel jauh pun..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Betul sebab tu jangan buang botol2 toiletries hotel tu. Hehe.

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...