Thursday, August 25, 2016

Meriahnya Raya Puasa Tahun Ni..Nampak Hijau Aje

Ni entry lapuk sikit. Sebab aku duk kumpul bahan iaitu gambar2. Entry ni jugak khas sebab ramai pulak aku tengok ahli keluarga dan kenalan berbusana HIJAU. Hijau kan salah satu warna di syurga..hijau kan Nabi Muhammad suka..Hijau kan menyejukkan pandangan mata. Go go team hijau..tiba2.

So aku nak publish entry ni berdasarkan  whatsapp yang aku dapat. Erk nak delete gamba2 dari hp pun satu. Asyik space running out je. Ya Allah bagilah Anis ni smartphone Huawei P9 yang baru. Nanti boleh ambil gambar super cantik dengan Leica lenses. 😆😆😆

Btw ada juga yang tak pakai hijau aku tepek kat sini. Senang 10 tahun lagi boleh cek muka masih sama ke dah berubah. Hahaha.

So ni family members.

Abang Shuib, Kak Lilis, Putri dan Afiq dari Singapore.

Aishah, Abang Bad, Kak Hasni, Hadziq, Huda dan Ammar dari Cherating.

Imran, Abdullah, Abdul Aziz, Fatimah, Kak Ma dan Sofiyyah.

Jabir, Yati, Adeeb, 

Masyitah, Tolhah dan Luqman

Ni pulak gambar kawan2 sepejabat dulu2 la.. masing2 tak kalah hantar gambar raya..

Keluarga Fairus dan Nadia. Dua2 kerja satu ofis pastu bercinta pastu kawin. Tapi masa kawin diorang dah tak kerja seofis la. Masing2 dah kerja tempat lain.

Keluarga Rizal. Lama dulu pergi majlis kenduri kahwin dia di area yang ada sawah padi terus jakun ambil gambar banyak2 feeling model postcard. 

Keluarga Hambali. Ibu pada anak2nya dah meninggal lama sebab kanser. Sedih aku bila ingat balik. Isteri baru ni tahun lepas baru diorang menikah.

Keluarga Nazri. VMD personal. Kadang2 ambil gambar kahwin, kadang2 jual nenas Sarawak kat aku.

Keluarga Encik Shahrin. Hehe kami memang panggil dia encik ya..otai bangunan ni. Jangan main2.

Keluarga Zura. Dia ni dah lamaaaaa sangat tak jumpa sejak2 kerja kat bukit.

Previous Post
Next Post

About Author

6 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.